januari 28, 2017

Algemene informatie

De SurvivalStrijd

De SurvivalStrijd is een survivalrun die elk jaar in mei wordt georganiseerd door leden van Studenten Buitensport Vereniging Slopend te Delft. Het parcours gaat recht over (en rondom) de campus van de TU Delft! Naast een mooie survivalrun in een unieke omgeving neer te zetten voor deelnemers uit heel Nederland, is het doel van de SurvivalStrijd de Delftse studenten te laten zien wat er nou zo leuk is aan de survivalrun sport.

Dit jaar kan je bij deelname aan de SurvivalStrijd kiezen uit drie categorieën: 6.5km, 6.5km PLUS en 9km. Voor meer informatie over de categorieën kun je naar de pagina Categorieën gaan.

De SurvivalStrijd vindt in 2021 niet staat.

Wat is een survivalrun?

Een survivalrun is een wedstrijd waarbij je zo snel mogelijk een parcours met hindernissen probeert af te leggen. De hindernissen variëren van touwklimmen tot kajakken, en ongeveer alles wat daar tussen in zit.

Wat voor kleding moet ik aan?
Sportkleding en (hardloop)schoenen die een beetje vies mogen worden. Een (hardloop)tight is ideaal, maar een andere lange broek kan ook. Wij zorgen voor een mooi T-shirt met je startnummer.

Wat kan ik winnen?
De top 3 heren en dames van beide 9km categorieën winnen een prijs. Bij de 6.5km winnen het snelste team, het team met de mooiste outfit en de snelste dame en heer ook iets leuks. In de nieuwste categorie, de 6.5km PLUS, is er een prijs voor het snelste koppel of individu.

Is er nog iets anders te doen als ik gefinisht ben?
Bij de finish staat er eerst een warme hottub op je te wachten. Als je weer schoon bent, valt er bij het start-/finishterrein nog wat te eten en drinken.

Ik ben overtuigd, hoe kan ik me inschrijven?
De inschrijvingen voor 2022 openen begin februari 2022 en zijn te bereiken via de link op de homepage.

Loop je tegen problemen aan met het inschrijven of heb je een andere vraag? Kijk bij onze Veelgestelde vragen of mail anders naar info@SurvivalStrijd.nl.