18/11/2022

Algemene informatie

De SurvivalStrijd

De SurvivalStrijd is een survivalrun die elk jaar in mei wordt georganiseerd door leden van Studenten Buitensport Vereniging Slopend te Delft. Het parcours gaat recht over (en rondom) de campus van de TU Delft! Naast een mooie survivalrun in een unieke omgeving neer te zetten voor deelnemers uit heel Nederland, is het doel van de SurvivalStrijd de Delftse studenten te laten zien wat er nou zo leuk is aan de survivalrun sport.

Dit jaar kan je bij deelname aan de SurvivalStrijd kiezen uit vijf categorieën: 6km student, 6km groepsrun, 9km student, 9km recreatief en de 9km KSR. Voor meer informatie over de categorieën kun je naar de pagina Categorieën gaan.

SurvivalStrijd 2024 vindt plaats op 11 mei!

Wat is een survivalrun?

Een survivalrun is een wedstrijd waarbij je zo snel mogelijk een parcours met hindernissen probeert af te leggen. De hindernissen variëren van touwklimmen tot kajakken, en ongeveer alles wat daar tussenin zit.

Wat voor kleding moet ik aan?
Sportkleding en (hardloop)schoenen die een beetje vies mogen worden. Een (hardloop)tight is ideaal, maar een andere lange broek kan ook. Lange sokken zijn ook zeker geen overbodige luxe. Een korte broek wordt afgeraden vanwege de obstakels met touwen. Wij zorgen voor een mooi T-shirt met je startnummer.

Wat kan ik winnen?
De top 3 heren en dames van alle drie de 9km categorieën en van de 6km individueel winnen een prijs. Bij de 6km groepsrun winnen het snelste team en het team met de mooiste outfit!

Is er nog iets anders te doen als ik gefinisht ben?
Het start- en finishterrein zal gezellig worden aangekleed zodat je hier nog lekker kan nagenieten van de run. Je kunt bubbelen in een van onze hottubs, ontspannen met muziek en een drankje en de andere deelnemers aanmoedigen in de eindhindernis. 

Ik ben overtuigd, hoe kan ik me inschrijven?
De inschrijvingen voor de 2024 KSR openen zaterdag 20 januari om 19:00. De andere categorieën openen op 16 maart. De inschrijvingen zijn te bereiken via deze link.

 

Loop je tegen problemen aan met het inschrijven of heb je een andere vraag? Kijk bij onze Veelgestelde vragen of mail anders naar deelnemers@SurvivalStrijd.nl.