06/03/2024

Scholieren Run 2024

De scholierenrun van de SurvivalStrijd is een run die speciaal georganiseerd wordt voor kinderen uit groep 5-6-7-8! Vorig jaar hebben we voor het eerst de scholierenrun georganiseerd voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8. Toen deden er ongeveer 150 kinderen mee van 3 verschillende scholen. Voor komend schooljaar zouden we graag meer kinderen deze sportieve en avontuurlijke uitdaging geven!

Het parcours

Survivalrun is voor veel mensen een nog onbekende sport. Het “survival” gedeelte is voornamelijk in touwen klimmen, over en door obstakels heen gaan en zo veel mogelijk uit jezelf proberen te halen. Het “run” gedeelte is tussen de obstakels door nog een afstand (hard)lopen. Voor de kinderen zal er een parcours uitgezet worden die geschikt is voor hun leeftijd, zodat we het veilig houden en ze optimaal kunnen genieten van elke hindernis.

Informatie over de dag

Dit jaar organiseren we de scholierenrun op woensdag 8 mei 2024 (deze datum valt in de meivakantie). Elk groepje zal 1-1,5 uur bezig zijn afhankelijk van hoe snel ze de survivalrun afleggen, hierdoor neemt de gehele activiteit een ochtend of een middag in beslag. Het parcours wordt uitgezet over de campus van de TU Delft en zal ongeveer 3 km lang zijn. Het start- en eindpunt zal zijn bij het sportcentrum X (Mekelweg 8-10 2628CD Delft). Om de kosten te dekken vragen we een bijdrage van ongeveer €1,- per deelnemend kind.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het volgende formulier: https://forms.gle/UdDWjuWWUC3ggVVk8. Inschrijven kan tot en met 17 april.

Wij kijken er naar uit om deze dag te organiseren voor jullie en hopelijk tot dan! Als je graag mee wil doen of als er nog vragen zijn mail ons dan gerust!

E-mail: scholen@survivalstrijd.nl

Tldr

  • Wat: Survivalrun
  • Voor wie: leerlingen uit groep 5-6-7-8
  • Wanneer: Woensdag 8 mei tussen 9:00 – 15:00
  • Duur: 1,5 uur
  • Kosten: €1,- per deelnemer
  • Benodigd: sportkleding, zwemdiploma A en een begeleider per 10 deelnemers
  • Inschrijven? https://forms.gle/UdDWjuWWUC3ggVVk8