28/01/2017

Vrijwilligers

De SurvivalStrijd zou niet door kunnen gaan zonder de energieke inzet van meer dan 150 enthousiaste vrijwilligers. Op 11 mei bemannen zij de verversingsposten, leiden zij de deelnemers door de hindernissen en maken zij de sfeer zoals die is! Maar ook bouwen teams aan vrijwilligers tijdens het bouwweekend van 3 tot 5 mei gezamenlijk alle hindernissen op, met dit jaar als kers op de taart de lustrum-combi!

Op de dag van de SurvivalStrijd, 11 mei, hebben we de meeste vrijwilligers nodig, voor allerlei verschillende taken. Bijvoorbeeld bij een hindernis om instructies te geven aan de deelnemers en te controleren of ze de hindernis wel correct uitvoeren. Maar ook bij de receptie  voor de deelnemers, waar elke deelnemer hun shirt en polsbandje komt ophalen. Daarnaast worden vrijwilligers ingezet als verkeersregelaar, als hand- en spandienst om het parcours in orde te houden en nog een stuk meer! 

Om te zorgen dat elke vrijwilliger met een (heel) positief gevoel kan terugkijken op de SurvivalStrijd, doen wij veel moeite om het voor hen zo leuk mogelijk te maken. Zo wisselen we vrijwilligers door, zodat ze verschillende delen van het parcours kunnen bekijken, kunnen vrijwilligers (van tevoren) met iedere vraag of verzoek bij ons terecht en zorgen we uiteraard voor een uitgebreid aanbod van koffie, thee en lekkers 🙂

Daarnaast is iedere vrijwilliger welkom om op donderdag 9 mei in de avond het parcours alvast uit te testen!

Wil jij ook helpen de SurvivalStrijd mogelijk te maken en 850 deelnemers blij te maken? Schrijf je dan nu hier in als vrijwilliger.

Voor vragen kan je contact opnemen met Jochem via:  vrijwilligers@survivalstrijd.nl

Vrijwilligers SurvivalStrijd 2023