december 18, 2019

Word partner van de SurvivalStrijd!

Wist u dat:

  • De SurvivalStrijd ieder jaar rond de 750 deelnemers trekt?
  • 300 van deze deelnemers student zijn, waarvan de meerderheid in Delft studeert?
  • Survivalrun een opkomende sport is in Nederland, en de Survivalrunbond Nederland inmiddels meer dan 14000 leden telt?
  • Survivalrunners erg actief zijn en veel interesse hebben in outdoor sporten?

Wij bieden uw bedrijf de mogelijkheid om uw naam te verbinden aan een jonge, actieve sport die het overwinnen van hindernissen als doel heeft. Daarnaast bereikt de SurvivalStrijd een brede doelgroep: zo doen aan de groepsrun voornamelijk studenten mee, maar trekt de individuele run sportieve deelnemers uit het hele land.

U kunt onze deelnemers op diverse manieren bereiken. Zo kunnen we met u op het start-finishterrein een ludieke activiteit organiseren, kunnen we uw product aan onze deelnemers meegeven en uw bedrijfslogo op diverse manieren verspreiden. Daarnaast is het mogelijk een hindernis te sponsoren op de TU Delft campus, die een week lang door vele studenten wordt gezien.

Daarnaast kunnen wij dankzij onze partners een mooie SurvivalStrijd neerzetten, met spectaculaire hindernissen en leuke activiteiten voor s(up)porters. Zo kunnen we een groot publiek aanspreken en deelname aan de SurvivalStrijd beschikbaar maken voor iedereen. Met hulp van onze partners is de SurvivalStrijd in acht jaar tijd uitgegroeid tot een survivalrun van formaat en een bekend evenement binnen Delft!

Verder bieden wij onze partners aan om mee te doen aan de SurvivalStrijd bedrijfsrun. Deze sportieve activiteit is ook een leuke vorm van teambuilding; wat is er nou mooier dan om met elkaar de hindernissen te bedwingen en samen de finish te bereiken! Daarnaast valt jullie team extra op doordat wij uw bedrijfslogo op de shirts van uw bedrijfslopers zullen drukken, en krijgt ieder team een medaille en groepsfoto. Meer info vindt u onder de sponsormogelijkheden.

Deelname kost €320,- (excl. BTW) voor team van maximaal 8 personen. Het aantal plekken is beperkt, op = op!

Interesse? Bekijk onze sponsorfolder voor meer informatie, die u hieronder kunt vinden, en vraag ons naar de mogelijkheden!

2021-10-12-SSSD-folder-v2