18/12/2019

Word partner van de SurvivalStrijd!

Wist u dat:

  • Er meer dan 1000 mensen aanwezig zijn tijdens de SurvivalStrijd?
  • Meer dan 500 van deze aanwezigen student is? Het grootste deel van deze studenten volgt een opleiding in Delft.
  • Er jaarlijks zo’n 150 vrijwilligers zijn die de SurvivalStrijd mogelijk maken?
  • De SurvivalStrijd naast studenten uit Delft ook ieder jaar veel studenten en survivalrunners uit de rest van het land verwelkomt?

Wij bieden uw bedrijf de mogelijkheid om uw naam te verbinden aan een jonge, actieve sport die het overwinnen van hindernissen als doel heeft. Daarnaast bereikt de SurvivalStrijd een brede doelgroep: zo doen aan de groepsrun voornamelijk studenten mee, maar trekt de individuele run sportieve deelnemers uit het hele land.

Dankzij onze partners kunnen wij elk jaar weer een mooie SurvivalStrijd neerzetten, met spectaculaire hindernissen en leuke activiteiten voor onze deelnemers. Zo kunnen we een groot publiek aanspreken en deelname aan de SurvivalStrijd beschikbaar maken voor iedereen. Met hulp van onze partners is de SurvivalStrijd in acht jaar tijd uitgegroeid tot een survivalrun van formaat en een bekend evenement binnen Delft!

Als u een leuk idee heeft dat bij ons evenement tot zijn recht kan komen, denken wij graag met u mee om te kijken naar uw wensen, de mogelijkheden, en hoe het idee het best kan worden gerealiseerd! 

Voor meer informatie kunt u de sponsorfolder lezen die hieronder staat.

Interesse? Stuur een mailtje naar acquisitie@survivalstrijd.nl of voor meer informatie.

kvk: 68381077